Bubbel
Voetbal
Kinder-
feestje

Bubbel Voetbal Kinderfeestje in Amsterdam

Het leukste idee voor uw kinderfeestje is wel het Bubbel voetbal kinderfeestje in Amsterdam. Dit is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij Bubbel Voetbal Amsterdam .nl. Na een korte briefing worden de teams ingedeeld. De teamindeling mag u zelf van te voren aanleveren of wij kunnen deze maken. Het spelen van Bubbel Voetbal is vrij intensief. Wij spelen daarom meestal kleine partijtjes. Het maken van minimaal 3 teams is daarom standaard. Bubbel Voetbal is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Bubbel Voetbal Kinderfeestje verschillende arrangementen

We bieden verschillende arrangementen voor het Bubbel Voetbal kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, voetbal, begeleiding en natuurlijk Bubbel ballen. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden. Bubbel Voetbal kinderfeestje Amsterdam is onderdeel van UP Events. UP Events biedt naast Bubbel Voetbal nog vele andere activiteiten zoals Graffiti workshop, Lasergamen en Room Escape. Naast de arrangementen die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten te combineren.

Bubbel Voetbal en Lasergamen

Prijs vanaf €26,02 excl. btw. / €31,49 incl. btw. p.k.
Duur: 110 minuten

Boekt u 2 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u gratis onbeperkt limonade voor alle kinderen.
Boekt u 3 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u gratis onbeperkt limonade en een zakje chips voor alle kinderen.

Bubbel Voetbal Kinderfeestje offerte op maat

Het Bubbel Voetbal kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Mocht u het Bubbel Voetbal kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Bubbel Voetbal wat kost het?

Vanaf 10 kinderen € 17,95 p.k. excl. btw.( €19,03 incl. btw. p.k.) Boek direct
Duur: 75 minuten

Bent u met minder dan 10 kinderen kunt u voor 10 kinderen boeken.

Bent u met meer dan 25 kinderen vraag dan een offerte aan voor een speciale prijs.

Offerte op maat aanvragen

*

*

*

*